KAMPOVI

12.razvojni kamp "Vratari Istra"
Girls Only

Pula, 28.06.-01.07.2021.

Po prvi puta od svog osnivanja, Škola za vratare “Vratari Istra” organizira razvojni kamp samo za vratarke.

Na našim kampovima uvijek je bilo vratarki. Jedna od naših vratarki sa kojima dugi niz godina radimo je i Danijela Vidović, članica ŽNK”Rijeka” i višegodišnja reprezentativka Hrvatske u svim selekcijama.

Uvijek smo imali viziju da trebamo organizirati kamp samo za vratarke jer smo uvjereni da bi na taj način mogli osigurati približno iste uvjete za razvoj kakve smo stvorili za njihove muške kolege.

Treninzi u Školi bazirani su na situacijskim uvjetima i sigurni smo da bi djevojkama bilo lakše usvajati naše zahtjeve ukoliko im situacijske uvjete približimo realnim uvjetima na njihovim utakmicama.

Takve uvjete možemo ostvariti ukoliko program provodimo samo sa djevojkama i situacijske vježbe približimo što više realnim uvjetima kojima su one izložene na utakmicama.

Za prijavu na kamp potrebno je poslati poruku preko gumba PRIJAVA. Na mail adresu poslati ćemo prijavnicu i sve potrebne podatke koje Vas interesiraju.

13.razvojni kamp "Vratari Istra"
Boys Only

Pula, 05.07.-08.07.2021

Naši kampovi postali su standardni u vrijeme kada je pauza od treninga u ljetnim i zimskim mjesecima.

Od same ideje osnivanja Škole za vratare pa do osnivanje Udruge “Vratari Istra” 2016. godine,  borili smo se sa stereotipima koji su godinama vladali u nogometnom svijetu što se tiče vratara i njihove vrijednosti u svakoj ekipi.

Sa ponosom možemo istaknuti da su se od tada stvari promijenile te da smo malim djelićem i mi zaslužni za te promjene uz, naravno, sve ostale trenere vratara koji se bore za svoje mjesto u stručnim timovima nogometnih klubova.

Našim vratarima osigurali smo odlične uvjete za rad i razvoj te izvrstan tim trenera koji su garancija njihovog napretka.

Za prijavu na kamp potrebno je poslati poruku preko gumba PRIJAVA . Na mail adresu poslati ćemo prijavnicu i sve potrebne podatke koje Vas interesiraju.

Oprema za kamp

Informiraj se